Преди време, при официалния анонс на корпорацията Microsoft обяви своята

...
Преди време, при официалния анонс на корпорацията Microsoft обяви своята
Коментари Харесай

Microsoft анонсира операционната система Windows 11 с поддръжката на Android приложенията

Преди време, при формалния анонс на корпорацията Microsoft разгласи своята операционна система като последната Windows, такава, каквато я знаем и тя повече няма да бъде просто комплект от най-различни стратегии, аз ще се предлага във тип операционна система като онлайн услуга. Идеята беше, че номер 10 ще бъде последният и Windows 10 ще получава огромни пролетни и есенни обновявания, които ще прибавят нови функционалности, плавни промени в дизайна и така нататък В продължение на цели шест години всичко бе тъкмо по този начин и Оценка за съвместимост Windows 10 получаваше постоянни ъпдейти два пъти годишно. Ето че в този момент Microsoft се отхвърли от всичко това и показа новата по време на събитието Microsoft Windows Event .

Промените са доста – в дизайна, старт менюто, систематичните условия са нараснали, само че за сметка на това се поддържат андроид приложенията, изменен е таскбарът и така нататък Обърнато е огромно внимание на опростяването на потребителския интерфейс, на новия онлайн магазин, както и върху повишението на продуктивността и усъвършенстваната многозадачна работа. Нека се спрем по-подробно.
Старт менюто и таскбара
Обновеният интерфейс на Windows 11, нейното инсталиране и началната конфигурация извънредно доста припомнят на затворения към този момент план – операционната система, която бе предопределена за устройства с два екрана и която трябваше да бъде пряк съперник на Chrome OS. Вижда се, че съвсем на всички места към този момент се употребява стилът Fluent Design – полупрозрачни детайли на програмните прозорци, леки сенки, закръглени ъгли и т.н.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР