Преди време попаднахме на двойникът на Брус Уилис. После се

...
Преди време попаднахме на двойникът на Брус Уилис. После се
Коментари Харесай

Двойницата на Джоди Комър

Преди време попаднахме на двойникът на Брус Уилис. После се натъкнахме на двойничката на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл. Малко по-късно пък открихме профила на едно малко момиченце, което поразително доста наподобява на Риана. Открихме и двойника на Брад Пит, който продължаваме да търсям за персонална среща, тъй като е ясно, че с Брад Пит нямаме шансове.
 Брад Пит, Нейтън Мийдс и това ли новият двойник на артиста
Ето го двойникът на Брад Пит

Младата версия на артиста

Днес попаднахме на още една двойничка - тази на Джоди Комър.

Младата жена разкрива, че непрекъснато я бъркат с английската актриса. Тя споделя, че постоянно я стопират непознати на улицата, които си мислят, че взимат подпис от звездата от " Убивайки Ийв ".

25-годишната двойничка се споделя Шарлот Райкъбоър. От Белгия е и работи като фотограф, разясняват от Daily Mail.

Често споделя наличието си в TikTok, като споделя, че нейните 38 хиляди почитатели заливат входящата й поща със известия, сравняващи я с 29-годишната Джоди Комър.

" Наистина е хубаво да чуя, че наподобявам като най-красивата жена ", споделя Шарлот. Тя има поради обстоятелството, че актрисата от Ливърпул неотдавна беше оповестена за " най-красивата жена в света " съгласно учени.

Комър зае първото място в научно пресмятане, наречено Златно съответствие на Beauty Phi, което дефинира " физически най-перфектните " човешки същества.

" Приемам го като комплимент, тъй като считам, че тя е невероятна. "
When all of you keep saying I look like Jodie Comer.
Въпреки че Шарлот не постоянно вижда приликата сред актрисата и себе си, нейните консуматори на TikTok несъмнено го виждат. " Боже, ти си нейният двойник ", написа един от тях. Друг учуден почитател добавя, че Шарлот и Джоди са " близначки ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР