Преди време обърнахме внимание на новия филм, в който ще

...
Преди време обърнахме внимание на новия филм, в който ще
Коментари Харесай

Наемен убиец преследва Нина Добрев

Преди време обърнахме внимание на новия филм, в който ще взе участие Нина Добрев . Сега още веднъж имаме мотив да приказваме за актрисата и обвързван с нея филм.
 Нина Добрев, Sick Girl и новият филм на актрисата
Новото предизвикателство пред Нина Добрев

Sick Girl ще бъде идващият филм на актрисата

Поводът идва от стартирането на филмовия откъс на Lucky Day . Филмът ще ни срещне с Ред (Люк Брейси), който излиза от пандиза откакто е излежал присъда за въоръжен обир.

Той е огромен късметлия, тъй като на открито го чакат брачната половинка му Клоуи (Нина Добрев) и дребната им щерка. Ред е твърдо решен да остави престъпните прояви зад тила си и да се отдаде на фамилията си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Roger Avary (@roger.avary) на Авг 2, 2019 в 3:42 PDT

Но тук свършва и шансът му, тъй като в града е дошъл Люк (Криспин Глоувър), френски наемен палач, който желае да отмъсти на Ред за гибелта на брат си. Под прицел обаче попада и Клоуи.

От видяното в филмовия откъс ни се коства, че Lucky Day ще има и комедия, и екшън подиуми. Зоркото ни око беше ненадейно да види Нина Добрев в секс сцена (макар за няколко секунди), само че и това ще има.

Премиерата на Lucky Day ще бъде на 11 октомври в определени кина в Съединени американски щати, което значи, че надали ще го забележим у нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР