Преди време Криси Тейгън беше очарована от факта, че официалният

...
Преди време Криси Тейгън беше очарована от факта, че официалният
Коментари Харесай

Какво поиска Криси Тейгън от Джо Байдън

Преди време Криси Тейгън беше очарована от обстоятелството, че формалният президентски профил на Джо Байдън в Twitter я следва в обществената мрежа.
 POTUS, Twitter профилът на Джо Байдън, кого следва президентът и връзката с Криси Тейгън
Единствената звезда, която Джо Байдън следва в Twitter

Заслужава го

И по-впечатляващото е, че профилът на модела беше един от дребното, които можеха да се похвалят с тази чест. Но неизвестно за какво Тейгън реши, че за нея това е огромно задължение и сама изиска POTUS, както се споделя профилът, да спре да я следва.

С леко шеговит туит брачната половинка на Джон Леджънд изиска това, като аргументът ѝ беше, че другояче няма да може да процъфтява, както до момента.

I have tweeted a handful of times since my treasured following. In order for me to flourish as me, I must ask you to please lord unfollow me. I love you!!! It’s not you it’s me!!!!
— chrissy teigen (@chrissyteigen)
Въпреки че някои от почитателите на Тейгън се пробваха да я разубедят да не желае сходно нещо, в последна сметка тя получи каквото искаше. Според Fox News, профилът на Байдън към този момент следва едвам 12 други, измежду които този на Криси Тейгън липсва.

bitch fuck shit suck the d I am FREE!!!!!!!!!!!!
— chrissy teigen (@chrissyteigen)
В следващ туит пък моделът изрази щастието си от обстоятелството, че към този момент е свободна от бремето американският президент да я следва в обществената мрежа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР