Преди време моделът, актриса и предприемач Тайра Банкс сподели, че

...
Преди време моделът, актриса и предприемач Тайра Банкс сподели, че
Коментари Харесай

Голямата страст на Тайра Банкс

Преди време моделът, актриса и бизнесмен Тайра Банкс показа, че е напълняла. Още тогава си призна, че обича да си хапва, освен това от най-вредните и калорични храни.
 Тайра Банкс, храненето, килограмите и какъв брой е качила през последната година
Колко кг качи Тайра Банкс за една година

Повече, отколко ѝ се желае

Затова и изобщо не се учудихме, че новият й бизнес е обвързван точно с храна.

Всъщност, 47-годишната Тайра от дълго време приказва за огромната си фантазия - да има своя марка за сладолед. Още от дребна той е обичаното й сладко прелъщение, което тя постоянно е свързвала и с майка си. Двете са имали собствен обред: всяка петък вечер си взимали по един сладолед, сядали в колата и дълго си говорили за " всичко ".

Тези дни Тайра разгласи в своя Instagram, че нейните сладоледи SmiZE към този момент са факт - първият щанд е отворил порти в Санта Моника, Калифорния.

Оказва се, че фантазията й не е и от през вчерашния ден, а тя се пробва да я осъществя, само че все отсрочва (по безчет причини) от цели 15 години.

Предпоследният й опит е от 2020 година, само че е провален от COVID-19 и пандемията. Тайра е била възнамерявала сладоледите й SmiZE да са една от атракциите в нейният тематичен парк ModelLand, също в Санта Моника.

А ModelLand е " неповторимо място ", както самата тя го назовава. Там дамите могат да се научат по какъв начин да театралничат, да пазарят и най-после да си тръгнат с лукбук, цялостен със свои фотоси, снимани от професионални фешън фотографи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР