Преди време, когато написахме, че Пиленцата от Монако са разделени,

...
Преди време, когато написахме, че Пиленцата от Монако са разделени,
Коментари Харесай

Шок: Пиленцата от Монако се разделиха! Френската Ривиера никога вече няма да е същата

Преди време, когато написахме, че Пиленцата от Монако са разграничени, въпреки и единствено за Никулден, даже не подозирахме, че ще сме зли пророци. Защото раздялата се случи и по всичко проличава, че тя ще е трайна.

Че Пиленцата от Монако към този момент в никакъв случай няма да бъдат Пиленца, а, че ще бъдат нещо друго, само че независимо, ни извести Нина Димитрова. 

Виж още: Купон в златно: Плюс сайз миската Веси стана на 22 и подвигна щуро празненство

Всичко в сторитата ѝ стартира по прекомерно присъщ за нея метод - тя ни сподели фестивалния комплекс в Кан, като ни показа, че в последните години постоянно е била на филмовия фестивал със брачна половинка си, само че това към този момент е история, тъй като двамата са се разделили. 

Какво тъкмо се е случило, Нина не показа, само че пък пожела на Боби Манекена да откри по-красива, по-добра и знаеща повече от нея езици жена.

Виж още: Любов по ориенталски: Ето кой се радва на новите придобивки на Мани от " Игри на волята "  

Междувременно в YouTube се появи видео, за което се твърди, че демонстрира повода за раздялата на топ гъзарите, само че уви, става въпрос за скандал сред Нина и клиент на компанията на Боби (който прави летищни трансфери). Въпросният клиент бил българин, представящ се за британец, който вързал тенекиена кутия на двамата. 

Изображение: https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР