Преди време казах, че Отровното трио прави марка на гърба

...
Преди време казах, че Отровното трио прави марка на гърба
Коментари Харесай

Разкритие: От Отровното трио са си регистрирали марка

" Преди време споделих, че Отровното трио прави марка на гърба на митинга. Обвиниха ме, че си изобретявам. Ето какво открих във Патентното ведомство Скоро марката " Отровното трио " ще е реалност - патентована и подготвена за прилагане. " Това.

" Ще се занимава с произвеждане на хартиени произведения, просвета, телекомуникации, реклама, ръководство на търговски покупко-продажби и какво ли не. Това е всичко, което е нужно за една предизборна акция ", написа още той.
" То и партия сякаш нямаше да има, но и това се оказа, че не е тъкмо по този начин. Остава един въпрос - още през цялото време ли концепцията е била явяване на избори и приложимост на митинга като ПР акция, или са го решили най-после?
 Адвокат Хаджигенов: Ще участваме в изборите Адвокат Хаджигенов: Ще участваме в изборите
Контролът е единствено първата стъпка. Естествено, че би трябвало да има и присъединяване. В противоположен случай Борисов и ”герберщината ” ще веку...
Браво, господине. Накрая отровена се оказа силата на жителите ", разяснява Соколов.
Това не е особена изненада, поради че неотдавна в свое изявление юрист Хаджигенов разгласи, че триото ще взе участие в изборите
" Контролът е единствено първата стъпка. Естествено, че би трябвало да има и присъединяване. В противоположен случай Борисов и ”герберщината ” ще векуват ", съобщи адв. Николай Хаджигенов от ”Отровното трио ” пред телевизия Евроком.
Още от изявлението му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР