Преди време един от най-големите ютюбъри Майкъл Стивънс от Vsauce

...
Преди време един от най-големите ютюбъри Майкъл Стивънс от Vsauce
Коментари Харесай

Какво е да стоиш 20 дни на тъмно

Преди време един от най-големите ютюбъри Майкъл Стивънс от Vsauce реши да ни покаже какво е три дни да си в непрестанно светла стая, където всичко е бяло и нямаш никакви благоприятни условия за разпръскване. Нямаш и часовник, нито пък връзка с външния свят.

Разбира се, Майкъл действаше в името на науката.

Наскоро професионалният покер състезател Рич Алати направи сходен опит със себе си, само че по още по-невероятен метод.

Покерджията прекара цели 20 дни, затворен в баня, без никаква светлина, и освен оцеля, само че и завоюва 62 400 $.

Експериментът е извършен като част от формален залог сред Рич и негов сътрудник. Басът е бил написан в контракт пред юрист и са били назначени трима посредници, с цел да няма извъртане с разпоредбите.

Първоначално облогът е бил за период от 30 дни и за премия от 100 000 $, само че след десетия ден Рич е бил заставен да се опита да предоговори изискванията.

Медицински проучвания сочат, че при някои хора са нужни едвам няколко минути, с цел да стартират да халюцинират и да виждат неща, които не са там, когато са оставени в цялостна мрачевина.

При Рич е било същото.

Самият той споделя, че халюцинациите не са го оставяли, даже когато е спял. В някакъв миг очите му са виждали по какъв начин банята се цялостни с бели мехурчета и балончета, само че той грам не се е трогнал и си е направил " празненство с балончета ".

Нещата, които са го избавили, са били лицевите опори, йогата, медитацията и молитвите, споделя той пред Action Network.

И до момента в който Майкъл се стресна още на втория ден в бялата светла стая, Рич е излязъл от 20 дни мрачевина в здраво здраве и с усмивка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР