Преди време дискутирахме това как ще изглеждат автономните коли на

...
Преди време дискутирахме това как ще изглеждат автономните коли на
Коментари Харесай

Audi готви нов вид медия


Преди време дискутирахме това по какъв начин ще наподобяват самостоятелните коли на бъдещето и концепцията, че ще могат да бъдат употребени като бардаци.

 Автономните коли са бъдещите обществени домове
Бъдещето на обществените домове

И какво общо имат самостоятелните коли

Не, че това не е задоволително като план на сходни возила, само че сме сигурни, че ще има и доста повече, което да ни предложат.

От Audi тази седмица оповестиха, че още по време на CES 2019 през януари ще станем очевидци на на невиждани до момента автомобилни технологии, които ще съставляват и " напълно нов тип медия ".

Става въпрос за самостоятелни возила, които са оборудвани с цифрови технологии за развлечение, екрани и всевъзможни датчици.

Според някои, Audi ще покаже продукта на партньорството си с Disney , което бе подписано през ноември тази година. Те са на мнение, че ще забележим коли, които са пригодени да служат като домакински хол, оборудван с джаджи за музика, необятни тв приемници и други типове мултимедия.

 E-Tron - първото електрическо Audi
E-Tron - първото електрическо Audi

Очакваме моделът да е в продажба от следващата година

Други считат пък, че Audi е в положение да покаже в действителност " интелигентен " интериор, който разпознава и реагира на придвижванията ни.

И двете благоприятни условия са еднообразно евентуални, споделят сътрудниците от CNET, само че ще би трябвало да изчакаме до CES, с цел да разберем кой е по-прав.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР