Преди войната да свърши всичко украинско ще стане страшно популярно

...
Преди войната да свърши всичко украинско ще стане страшно популярно
Коментари Харесай

Украйна ще се превърне в търговска марка №1

Преди войната да свърши всичко украинско ще стане ужасно известно в света. Сега се трансформираме в международна марка №1. Не се майтапя. Кой би ми споделил това преди две седмици, щях да се дръзвам и да подлагам на критика съкрушително “, споделя украинския публичен деятел Валерий Пекар.

Той не е сигурен, че украинската " минута на славата " ще продължи дълго, тъй като светът от дълго време не обича едно нещо. Но в този момент десетки милиони хора най-сетне откриха Украйна на картата. „ В същото време те погледнаха Русия, какъв брой огромна, ужасна и неуместна е тя. Украйна се свързва с резистентност, подвиг, необикновено приказно знамение “, добавя той.

Сега всяка международна марка несъмнено ще пие нещо жълто-синьо. Сега всеки мотивационен преподавател на всички места по света прави пари, като продава образованието „ 7-те урока на Украйна: по какъв начин да станем като украинците “.

Туризъм, сувенири, мода, IT, храна, литература, кино, компютърни игри - помислете в този момент по какъв начин ще продадем всичко при тази мощна вълна на интерес от целия свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР