Преди три години сгъваемият смартфон се разглеждаше като революционно устройство

...
Преди три години сгъваемият смартфон се разглеждаше като революционно устройство
Коментари Харесай

Ще станат ли сгъваемите смартфони масов избор

Преди три години сгъваемият смарт телефон се разглеждаше като революционно устройство на фона на множеството сходни по тип и характерности обичайни смарт телефони.
 Motorola Razr 3 и първото изтекло видео на сгъваемия смарт телефон
Ето по какъв начин ще наподобява новият Motorola Razr 3

Значителни промени в дизайна

През 2022 година обаче все по-често виждаме хората да държат сходни устройства и по всичко проличава, че наклонността се усилва и занапред ще се развива с още по-голяма скорост.

Това счита и ТМ Рох, президент на Samsung Electronics, съгласно който сгъваемите смарт телефони към този момент са подготвени да се трансфорат в всеобщ артикул.
 Снимка 548007

По публични данни корейската компания, която е неоспорим водач в новата ниша смарт телефони, през миналата година е продала 10 милиона сгъваеми телефони, което е растеж с над 300% по отношение на 2020 година

Сама по себе си тази статистика е задоволително безапелационен мотив за тезата на Рох, изключително като вземем поради охлаждането на световния пазар на електроника през последната година.

По данни на IDC корейската компания държи цели 84% от пазара на сгъваемите смарт телефони, а по данни на Samsung 70% от продадените устройства са Galaxy Z Flip 3.
 Снимка 575518

Според шефа на Samsung Electronics сгъваемите смарт телефони печелят известност с това, че по-ефективно задоволяват и сплотяват потребностите ни.

В днешно време границите сред цифровия свят и физическия се преплитат, а работният ни режим се преплита с методите ни на развлечение и разтоварване поради все по-широката цифровизация на всичко към нас.

Така сгъваемите смарт телефони се трансформират в по-всеобхватен артикул за разнообразни типове консуматори.
 Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 и всичко за новите сгъваеми смарт телефони
Samsung Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 - нова страница при сгъваемите смарт телефони

По-здрави, по-мощни и по-надеждни

Изявлението на Рох идва като покана към потребителите, които към момента не са минали към сгъваем телефон, до момента в който Samsung приготвя Unpacked събитие за 10 август, на което ще забележим най-новите сгъваеми модели на компанията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР