Преди три години, атаката срещу Капитолия на 6 януари 2021

...
Преди три години, атаката срещу Капитолия на 6 януари 2021
Коментари Харесай

Анкета на CBS News относно атаката от 6 януари 3 години по-късно: Въпреки че повечето все още осъждат, неодобрението на републиканците продължава да намалява

Преди три години, офанзивата против Капитолия на 6 януари 2021 година докара до неотложно, преобладаващо и двупартийно отрицание от американците и в по-голямата си част към момента е по този начин.

Но през годините по-късно малцинството, което утвърждава, в действителност пораства, като през днешния ден доближава най-високото си равнище. Това е подкрепено от смекчаващо отрицание на републиканците, като MAGA сегментът на партията е даже по-малко евентуално да не го утвърди. И дезинформацията за събитията продължава да намира доста приемане.

Нацията е разграничена по отношение на това дали дейностите на някогашния президент Доналд Тръмп към тези събития би трябвало да му попречат да се появи в бюлетините.

Въпреки че множеството републиканци не са Не утвърждавам дейностите на тези, които нахлуха в Капитолия, силата на тяхното отрицание е намаляла с времето. Половината от републиканците изрично не утвърдиха тъкмо след офанзивата, а в този момент единствено една трета го утвърждават. Междувременно явното утвърждение в партията се увеличи.

две годин...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР