Преди три дни халфът на Атлетико Мадрид Саул Нигес оповести

...
Преди три дни халфът на Атлетико Мадрид Саул Нигес оповести
Коментари Харесай

Саул разкри новия си клуб

Преди три дни халфът на Атлетико Мадрид Саул Нигес оповести в Туитър, че през днешния ден ще разгласи името на новия си клуб. Множество почитатели на Манчестър Юнайтед, чиято трансферна цел е той, си помислиха, че става въпрос точно за " алените дяволи ".

 Саул със загадъчно известие за нов клуб

Оказа се, че футболистът не е имал поради трансфер в различен тим, а основаването на нов подобен. По обяд Саул разкри в обществените мрежи, че той и брат му Аарон, в партньорство с Nike, ще основат нов клуб в родния им Елче - Club Costa City. Той ще започва през сезон 2020/21 и ще разполага с над 30 състава и повече от 500 футболисти от мъжки и женски пол в другите възрастови групи сред 4 и 18 години.

THERE IS A NEW TEAM IN THE CITY @clubcostacity

https://t.co/5DnWj0KRYQ pic.twitter.com/qk980lCi0R
— Saúl Ñiguez (@saulniguez) June 3, 2020
" Искам авансово да благодаря на всички фамилии, които имат вяра в нас за развиването на техните синове и дъщери. Нашите обвързване и отговорност ще бъдат да изградим огромни персони. Приоритетът на Club Costa City e вътрешното развиване на играчите за да създадем в тях здравословни привички, както и спортно и просветително образование посредством огромните полезности, които спортът придвижва в обществото ", съобщи испанският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР