Преди три десетилетия Бен и Мат са две обикновени американски

...
Преди три десетилетия Бен и Мат са две обикновени американски
Коментари Харесай

Две момчета живеят бедно и пестят в обща сметка. Днес са звезди в Холивуд

Преди три десетилетия Бен и Мат са две елементарни американски момчета, които учат в една гимназия и са най-хубави другари.

Те обаче имат и една огромна, съвсем невероятна за осъществяване фантазия – да пробият в Холивуд. Готови са на всичко в гонене на желанието си, водят непретенциозен метод на живот и събират всеки цент от приходите си в обща банкова сметка, от която покриват разноските си за прослушвания.

Днес задачата е изпълнена, а двамата могат да бъдат избрани не просто като кинозвезди, а като част от любимците на Холивуд, тъй като става въпрос за  Бен Афлек и Мат Деймън.

Историята за това по какъв начин са били съквартиранти с обща банкова сметка описват самите те в подкаста " The Bill Simmons Podcast ",съобщава CNBC.

" Беше извънредно, само че имахме потребност от пари за прослушвания ", описа Деймън. Тъй като били най-хубави другари, опитващи се да пробият като артисти, те взаимно подкрепяли триумфите си и нямали терзание от това да споделят парите си. " Беше нещо като: " Няма да си самичък. Да излезем и да го създадем дружно. ", добавя Афлек.

По всичко проличава, че ориста също е на тяхна страна, откакто през 1997 година двамата печелят " Оскар " за най-хубав автентичен сюжет за кино лентата " Добрият Уил Хънтинг ".

Общият банков акаунт на актьорите продължава да действа години откакто се утвърждават в специалността си.  Докато живеят под един покрив като съквартиранти, хонорарите им се превеждат точно в тази сметка. " Докато някой от нас имаше пари, знаехме, че няма да останем без ток ", споделя Мат Деймън.

" След като направих " Джеронимо " (1992 г.), имах към 35 000 $ в банката. Бях си споделил: " Достатъчно ни е за една година ".

Афлек и Деймън обаче не си разрешават да харчат пари за каквото си изискат. Въвеждат строги правила за потребление на средствата.

" С парите можеше да се върви на прослушвания в Ню Йорк. Можеш да играеш видеоигри, само че с предел до 10 $ и не едновременно ", споделя Деймън.

30 години по-късно банката, в която са имали сметка, е закрита, само че двамата не престават да работят дружно, последно по режисирания от Афлек филм " Air ".

" Обичам да работя с този човек. Обичам да извозвам времето си с него ", споделя Афлек за Мат Деймън. " Ако можеш да работиш със страхотни хора, това е доста по-удовлетворяващо в персонален и професионален проект. ", добавя той.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР