Преди това на 23 ноември той е пуснал молба чрез

...
Преди това на 23 ноември той е пуснал молба чрез
Коментари Харесай

Нова Информация: Пуснаха Голямата Бирма На Свобода!

Преди това на 23 ноември той е пуснал молба посредством адвокатката си Ина Лулчева, че желае да се яви пред прокуратурата. От там му дали отговор това да стане на 10 декември. Съдът разяснява, че това е необяснимо дълго време поради напъните, които прокуратурата твърди, че е положила за издирването му и поради издадената за Евлоги Станоев европейска заповед за арест.

По създание арбитър Чаушев уточни, че името на Бирмата се загатва единствено от показанията на двама очевидци, които изказвали догатки с изразите " Знам " и " Чух ", без да показват от кое място и от кого.

" Едно обвиняване не може да се гради на догатки ", сподели съдията и акцентира, че доказателственият недостиг не може да бъде напълнен даже и в случай че в тези догатки има и логичен разсъждения. За край съдът уточни, че не приема да има заплаха Бирмата да се укрие.

Той ще бъде освободен незабавно в случай че прокуратурата или Министерство на вътрешните работи не го задържат за друго. Решението на спецсъда може да се оспори пред втората инстанция на 20 декември.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР