Преди точно една година нападателят на Щутгарт Силас Вамангитука получи

...
Преди точно една година нападателят на Щутгарт Силас Вамангитука получи
Коментари Харесай

Как играч получи жълт картон заради... твърде унизителен гол?

Преди тъкмо една година нападателят на Щутгарт Силас Вамангитука получи жълт картон поради неспортсменско държание, откакто вкара един от най-неуважителните голове в модерната историята на футбола. Това се случи по време на мач от .
Въпросният миг се случи в добавеното време на мача сред Щутгарт и Вердер Бремен отпреди година. Огромна неточност в защитата на Вердер сред вратаря Павленка и бранителя Топрак отвън наказателното поле докара до това.
21-годишният Вамангитука лиши топката, а стражът и бранителят останаха прекомерно обратно, с цел да имат късмет да го стигнат. Видял това, младият нападател забави доста темпото, а най-после даже се спря на голлинията при резултат 1:0 за неговия отбор, с цел да бави.
Това изнерви извънредно доста домакините и най-много съответно Селке, който влезе в пререкания с Вамнгитука след маркирания гол. В последна сметка пък основният арбитър сподели жълт картон на нападателя на Щутгарт поради неспортсменското държание. Можете да видите гола във видеото по-долу в материала.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР