Преди стартирането на новото НС тя поиска от ЦИК да

...
Преди стартирането на новото НС тя поиска от ЦИК да
Коментари Харесай

Лена Бориславова е освободена от поста народен представител

Преди стартирането на новото Народно събрание тя изиска от ЦИК да бъде заличена от описите на настоящите народни представители. Отговорът от изборната комисия бе, че не могат да одобряват заявката за избавление, тъй като е изминал срокът за отвод.

Това наложи Бориславова да постави депутатска клетва, а по-късно към този момент подаде оставката си, само че този път до Народно събрание. По време на Великденските празници бе оповестено, че тя е бременна и с Мирослав Иванов чакат бебе.

На нейно място в Народното събрание ще влезе идващия от листата Андрей Цеков, а през вчерашния ден той също постави клетва.

Пред публицисти Бориславова изясни, че партията й досега не се е явявала на локални избори и ги чака доста работа и подготовка. За тях е значимо да са добре готови и да провеждат хората по места, съобщи тя.

Също по този начин изрично съобщи, че обединението ПП-ДБ няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ, само че ще създадат всичко допустимо за сформиране на кабинет, като вземат мандата.

Източник: dir.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР