Преди шест месеца въоръжени терористи нахлуха през границата от ивицата

...
Преди шест месеца въоръжени терористи нахлуха през границата от ивицата
Коментари Харесай

Шест месеца след началото на войната в Газа изглежда, че всички губят

Преди шест месеца въоръжени терористи нахлуха през границата от линията Газа в Израел и отприщиха опустошително кръвопролитие, по време на което бяха убити 1200 души убити и повече от 250 бяха взети за заложници от Хамас. Това, което последва, е война, която на някакво равнище всички наподобява губят.

Тази действителност ще бъде написана необятно в неделя - в бдението за към момента незавърналите се заложници по улиците на Тел Авив, където ще се съберат протестиращите, в руините на Газа, където се натрупат мъртвите, и в египетската столица Кайро, където договарящите още веднъж ще се опитат да реализират преустановяване на огъня.

Войната на Израел в линията Газа е умъртвила повече от 33 000 души, множеството от които дами и деца, съгласно министерството на опазването на здравето на палестинския анклав. Израел твърди, че има две съществени цели: да освободи останалите 130 най-вече израелски заложници; и да унищожи въоръжената формация Хамас, която управлява офанзивата на 7 октомври, цел, която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР