Преди седмици се разбра, че Деми Ловато и вече бившият

...
Преди седмици се разбра, че Деми Ловато и вече бившият
Коментари Харесай

Бившият на Деми Ловато я преследва, близките ѝ са уплашени

Преди седмици се разбра, че Деми Ловато и към този момент някогашният ѝ избраник - артистът Макс Ерик, са се разделили бурно. Връзката им изтрая едвам към 6 месеца. Певицата спря да поддържа връзка с артиста и изтри всички техни общи фотоси от обществените мрежи.

Първоначално Ерик отхвърляше края на връзките им и твърдеше, че е схванал за раздялата от таблоидите. Беше безапелационен, че с Деми в никакъв случай не са говорили публично по телефона. В обществените мрежи той настойчиво убеждаваше почитателите си, че те са дружно. Деми Ловато обаче не е на същото мнение. Тя изтри всичките им фотоси, а по информация на E! News певицата даже се е обърнала към услугите на юрист.

„ Деми има проблеми, тъй като Макс не я оставя намира. Той се опита да се свърже с нейното семейство и другари, само че всички са го блокирали. Сега тя се съветва с юристи по какъв начин да постъпи “, споделя източник на изданието.

Припомняме, че до раздялата на двойката, която беше влюбена сякаш до лудост, се стигна откакто нескрито излязоха остарели опити на Макс да притегли вниманието на разнообразни известни дами с единствената цел да се обвърже с тях. Той се е опитвал да комуникира със Селена Гомес, Тейлър Суифт, Ариана Гранде, Деми Ловато и прочие Близките на Деми не са одобрявали връзката ѝ с него още през цялото време поради притеснителното му държание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР