Преди седмица замръкнахме с новината за един голям пожар в

...
Преди седмица замръкнахме с новината за един голям пожар в
Коментари Харесай

Ексклузивно: Собственичката на "Аванти" със скандални предположения за изгорелия склад

Преди седмица замръкнахме с новината за един огромен пожар в столицата. Пламъците се виждаха от целия град. Няколко квартала едвам дишаха от гъстия пушек. На метри от пожара има болница. Пациенти бяха местени в друго крило поради пламъците. Имаше подготвеност за евакуация. Наблизо има и бензиностанции. Оказа се, че гори склад на верига магазини Аванти.
Собственикът Татяна Попова съобщи, че седмица по-късно съвсем нищо не се знае към момента за пожара. Тя добави, че проверяващите не я държат в течение. Попова удостовери, че има съмнения за тенденциозен палеж.
„ От разнообразни е имало пламък и лекарите в болничното заведение настояват, че гледайки от горната страна пожара, са видели,че гори от разнообразни краища”, споделя тя пред " Събуди се ".
„ Надявам се полицията да си свърши работата, не мога да кажа кой би могъл да го направи. Конкурент като име не мога да кажа, само че сигурно е някаква конкуренция”, съобщи тя и добави, че не е получавала закани.
„ Преди две години и половина назначих във компанията един човек, който е сигурност на компанията. От него знам, че са му се обаждали и са го предупреждавали, че ще хвърлят бомба на магазина в „ Красно село”. Преди към две години. Сложихме си спомагателна защита, камери извън. Слава Богу нищо не се случи”, описа бизнесдамата.
„ Имах въоръжен обир на магазин в „ Павлово”, касиерка беше потърпевша. Намериха патроните. Така или другояче полицията нищо не разкри”, добави Попова и акцентира, че не дължи пари на никой.
„ Този пожар за мен беше безусловно безумство, тъй като до мен има бензиностанция, в която изпод има контейнер с пет тона гориво. До мен има метан станция, която е на 50 метра от бензиностанцията. Малко по-надолу има бензиностанция. Това значи, че може би два квартала щяха да са във въздуха”, споделя Попова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР