Преди седмица Синди Крауфорд ни върна години назад във времето,

...
Преди седмица Синди Крауфорд ни върна години назад във времето,
Коментари Харесай

Когато Синди Крауфорд остане без горнище

Преди седмица Синди Крауфорд ни върна години обратно във времето, като пресъздаде паметната си реклама на Pepsi. Тогава ни накара да се разровим из архивите на 1992 година и да си напомним от една страна какъв брой разнообразни са били рекламите преди 30 години, а от друга - какъв брой секси е била Синди като по-млада.
 Когато Синди Крауфорд пресъздава рекламата на Pepsi - и е все по този начин секси
Когато Синди Крауфорд пресъздава рекламата на Pepsi - и е все по този начин секси

Във видеоклипа на " One Margarita "

Достатъчно е обаче да хвърлим даже и единствено един незадълбочен взор в Instagram профила на модела, с цел да се убедим, че и на 57 години, тя към момента е в страхотна форма.

И тъй като сме в разгара на лятото и обществените мрежи преливат от фотоси от плажове и по бански, не ни изненадва, че и Синди Крауфорд е споделила малко от лятната си отмора.

А фотосите нямаше по какъв начин да не привлекат вниманието ни, защото още първата разкрива две красиви гледки едновременно. Докато съзерцава спокойното езеро и зеленината към себе,  се е отпуснала в гореща вана. На фрагмента я виждаме в тил, без горнище на бански и коса, прибрана в нехаен кок.

Втората от четирите фотоси е селфи на модела, на което е с риза на райета, слънчеви очила, дълго колие и дискретни обеци. От последните два фрагмента пък излиза наяве, че си почива измежду планинска природа и даже е съумяла да си набере малко горски плодове.

Почивката на  очевидно е по-различна от тази на множеството звезди, които в множеството случаи като че ли избират да пътуват до екзотични острови или да прекарват време на първокласни яхти.
 The Supermodels - Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста дружно за Apple TV+
Какво събра супермодели от 90-те години вкупом

Поглед обратно във времето

Е, за разлика от тях моделът очевидно може да оцени дните си в планината, където надалеч няма толкоз улеснения. Но пък каква панорама единствено за сметка на това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР