Преди седмица се навършиха 3 месеца от нелепата смърт на

...
Преди седмица се навършиха 3 месеца от нелепата смърт на
Коментари Харесай

Колегите и гаджето на Денис Теофиков го забравиха

Преди седмица се навършиха 3 месеца от нелепата гибел на младия Денис Теофиков. Колегите на артиста, които ридаеха за кончината му и обикаляха родните малките екрани, където говореха красиви думи за него, към този момент ги няма. „ Уикенд ” писа, че на помена, който е бил 40 дни след гибелта му, са участвали единствено фамилията му и Кали. Никой различен сътрудник не е отишъл да уважи паметта на младежа.
„ Емрах Стораро му се пишеше пръв другар. Лияна също беше доста близка. Есил Дюран даде няколко изявленията за Денис, само че никой от тях не  отиде нито на 40-те дни, нито на 3 месеца, които се навършиха в края на януари ”, разясниха пред „ Уикенд ” хора от фамилията му.

Преди дни родителите на 23-годишния фолк артист дадоха формален старт на фондация, която носи неговото име. „ Още в края на октомври обявихме обществено желанието си да основем фондация на името на Денис Теофиков, която да поддържа млади музикални гении. От тогава до през днешния ден не сме давали изявленията по тематиката и не сме желали да се спекулира с това. Решихме да изчакаме всичко към фондацията да се обясни, с цел да можем да обявим публично нейния старт и да дадем съответна информация от първа ръка. И този миг настъпи. Фондацията ще поддържа младежи, които желаят да се занимават с музика, само че нямат финансовата опция, с цел да го създадат сами ”, съобщи бащата на артиста.

Родителите на младежа са неутешими , даже и 3 месеца след кончината му, което е изцяло разбираемо. Гаджето му Алекса също страда, само че демонстрира тъгата си с голи фотоси. Гримьорката стартира да разгласява еротични и полуголи снимки в обществените мрежи още преди 40-ия ден от гибелта на обичания си, а малко по-късно се втурна по почивки на екзотични дестинации и нощни заведения.

Тези дни гримьорката показа фотоси и видеа по какъв начин се забавлява до ранни зори в чалготека. Изкусителката мята салфетки, пее и подвига тостове, като по всичко наподобява, че сложните дни към този момент са зад тила й. След гибелта на младия реализатор, който умря след рухване от 7-ия етаж на постройка, силиконката показваше единствено тъга и непрекъснато се изяснява в обич на към този момент починалия си обичан в медиите. Според мнозина, всичко е било поза и Алекса единствено е натрупала известност и почитатели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР