Преди седмица от Ioniq показаха силуета на новия си модел,

...
Преди седмица от Ioniq показаха силуета на новия си модел,
Коментари Харесай

Hyundai показа интересни дизайнерски решения от Ioniq 6

Преди седмица от Ioniq демонстрираха силуета на новия си модел, а в този момент корейската компания реши да разкрие някои от по-интересните дизайнерски решения към модела 6. По-късно тази седмица корейците дават обещание да разкрият и целия дизайн на електрическия автомобил, преди формалната премиера към средата на идващия месец.



Подобно на Ioniq 5, тук също виждаме светлини с по този начин наречения Pixel дизайн, като с изключение на третия стоп, тази тема евентуално ще съществува още при предните и задните светлини.. Един от фрагментите демонстрира и задните колонки на седана, който ще разполага с купеобразни форми за по-добра аеродинамика. Стандартните огледала са сменени от камери или най-малко където това е законно.



Прибиращи се дръжки и дребни отвори в предната ризница подкрепят аеродинамиката, дружно със особено създадени джанти. По отношение на задвижването, чакаме Ioniq 6 да се предлага във вид със задно предаване или задвижване на четирите колела. Батерията евентуално ще е с потенциал от 77.4кВч, а оптималната мощ ще доближава към 300 конски сили.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР