Преди седмица Новак Джокович написа нова страница в историята на

...
Преди седмица Новак Джокович написа нова страница в историята на
Коментари Харесай

Джокович: Ако си истински, открит и честен в днешно време, винаги си критикуван и осъждан

Преди седмица Новак Джокович написа нова страница в историята на мъжкия тенис, откакто завоюва рекордната 23-та купа от Големия шлем, трансформирайки се в първия тенисист, достигал до сходно число. Скоро по-късно сърбинът и неговото семейство отпътуваха на къса отмора в Португалия, а наподобява, през тези дни международният №1 е имал задоволително свободно време, с цел да размишлява върху своето историческо достижение, страстите след което показа в дълго известие в обществените мрежи:

" Мисля си за магическата 23-та купа от Големия шлем, която завоювах преди 7 дни. Прекарах допустимо най-прекрасното време със фамилията и тима ми. Последните няколко седмици се трансфораха в тежка борба за мен, само че успеха е по-сладка, когато си оставил всичко на корта поради нея. Благодарен съм за цялата поддръжка, която получих от моите фенове, вие сте най-хубавите почитатели, които някой би могъл да си пожелае. Благодаря ви, че останахте до мен, когато малко хора биха го създали. Знайте, че същински го правя оценка.

Също по този начин желая да благодаря на моето семейство, тима ми, приятелите, всички, които ми помогнаха и способстваха за това да напиша нова страница в историята на тениса. На корта може да съм самичък, само че отвън него постоянно имам хора, на които да разгадавам. Дълбоко правя оценка и съзнавам смисъла на най-близките хора в живота ми и голямото им самообладание, приемливост и обич, с които са подхождали през всички тези години, в които се състезавам професионално.

Изключително блажен съм да бъда там, където съм сега, и постоянно се пробвам да си напомням през какво е трябвало да мина, с цел да стигна дотук. Започвайки от Сърбия, която постоянно ще бъде моят дом и мястото, където е сърцето ми. Изправяйки се пред компликации в съвсем всяка фаза от моя живот, единствено ме направи по-силен.

В днешно време да бъдеш същински, открит, почтен, великодушен, е превърнато в скъпа стока, която бива подложена на критика и осъждана във всеки един миг. Въпреки всичко това са полезностите, с които ще не преставам да пробивам път за идващите генерации. И не преставам пътуването, което ми даде толкоз доста. Бог е популярен ", приключи посланието си рекордьорът по " мейджър " титли.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР