Преди седмица част от групата на ГЕРБ в местния парламент

...
Преди седмица част от групата на ГЕРБ в местния парламент
Коментари Харесай

Проверяват таксиметровите коли в Бургас и през нощта


Преди седмица част от групата на ГЕРБ в локалния парламент настоя чиновниците на държавната организация да засилят инспекциите на таксиметровите услуги в морския град.

През летните месеци този вид транспорти се усилват неведнъж, поради хилядите посетители на града. Съветниците обърнаха внимание, че е значимо тази услуга да бъде качествена.

За да бъдат удовлетворени жителите и туристите не би трябвало да се позволяват безнаказани нарушавания като надписани сметки, отказани курсове, несвоевременно държание на водачите и така нататък

Красимир Георгиев показва, че за интервала от 1 май до 23 август 2018 година са тествани 240 таксиметрови коли, като са формирани 20 акта.

Спрени от придвижване са 24 коли, които са правили нерегламентирани транспорти на пасажери и през територията на Община Бургас. След открити нарушавания са спрени от придвижване два рейса, с които са осъществявани публични транспорти.

Извършени са и взаимни инспекции с Дирекция " Икономически и икономически действия “ към Община Бургас.

Общинските съветници обръщат внимание, че контролът над таксиметровите коли е значим за жителите, които употребяват услугата, както и за лоялните таксиметрови компании и водачи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР