Преди пускането на 2 февруари на очилата за смесена реалност

...
Преди пускането на 2 февруари на очилата за смесена реалност
Коментари Харесай

Apple официално представи Vision Pro App Store

Преди стартирането на 2 февруари на очилата за смесена действителност Vision Pro, Apple публично показа Vision Pro App Store. Сега разработчиците ще могат да качват приложенията за Vision Pro в този магазин. Обичайните консуматори към момента нямат достъп до очилата Vision Pro, само че тестерите, които получат устройството от Apple, ще могат да тестват страничните приложения.

Във visionOS ‌App Store‌ ще участват както приложения, основани особено за опциите на Vision Pro, по този начин и приложения за iOS, които поддържат работа с очилата в 2D-режим. Съществуващите приложения могат да бъдат пренесени към Vision Pro без спомагателни преработки от страна на разработчика, което значи, че множеството мобилни приложения за iPhone би трябвало да могат до известна степен да се употребяват и на Vision Pro. Въпреки това, разработчиците могат да се откажат от потреблението на техните приложения на устройството.

Според MacRumors.com, от през днешния ден Apple се среща с определени членове на медиите за основаването на ревюта на очилата. Очаква се материалите да стартират да се появяват в края на януари, тъй че рецензентите ще имат задоволително време да тестват приложенията.

Предварителните поръчки за Vision Pro ще стартират този петък, 19 януари, от 5:00 сутринта тихоокеанско време. Както към този момент споменахме, планувано е очилата да бъдат пуснати в петък, 2 февруари, две седмици след началото на предварителните поръчки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР