Преди принцесата на Уелс публично да обяви, че е диагностицирана

...
Преди принцесата на Уелс публично да обяви, че е диагностицирана
Коментари Харесай

След новината за диагнозата: Звезди се ожалиха заради подигравките към Кейт

Преди принцесата на Уелс обществено да разгласи, че е диагностицирана с онкологично заболяване, в онлайн пространството се появиха голям брой конспирации за положението и отсъствието й - всяка последваща по-абсурдна от миналата.

Куп известни персони не спираха да бълват подигравателни клипове по неин адрес в профилите си в Инстаграм. Включително и някои звезди в Холивуд, като Ким Кардашиян  Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel „ Kim “ Kardashian) е американска риалити и Блейк Лайвли, оповестява dir.bg. 

След новината за здравословното положение на принцесата обаче, някои от тези известни персони, които обществено се присмиваха на отсъствието й, побързаха да поднесат своите извинения.

Именно Блейк бе една от първите, които показаха страдание, базирайки се на към този момент изтрита своя обява, в която се подиграва на новината, че Кейт е разгласила фотошопната фотография на фамилията си за Деня на майката. Актрисата, позната най-много от сериала " Клюкарката ", показа на стори в Инстаграм: " Сигурна съм, че никой не се интересува от това сега, само че желая да призная нещо. Пуснах малоумен пост към кралското семейство и техни обработени фотоси, само че този пост ме кара да скърбя през днешния ден. Извинявам се. "

Журналистът и политически деятел Оуен Джоунс също се извини за това, че е добавил коментар за местонахождението на Кейт. След като фотографията на нея и трите й деца бе изтеглена от фотоагенциитеза това, че е била манипулирана, Джоунс спекулира в профила си към първата неофициална поява на Кейт в колата с майка си.

Сега обаче журналистът съобщи, че се усеща " компрометиран " и пожела на принцесата " всичко положително ". " Като човек, който спекулираше с това, без да се замисли, че може да става въпрос за съществено здравословно положение, почтено казано, доста се срамя и й поисквам всичко най-хубаво ", написа в обява в X/Twitter.

Междувременно се ускори натискът върху други обществени персони, които са споделили мнението и догатките си за местонахождението на Кейт, да се извинят. В обществените мрежи почитатели приканиха телевизионния водещ Джон Оливър да се извини за шегата си, направена по време на присъединяване му в предаването Watch What Happens Live with Andy Cohen. " Има възможност да е умряла преди 18 месеца ", пошегува се той по-рано този месец. " Не споделям, че се е случило, само че споделям, че е изцяло допустимо до доказване на противното. "

Потребители в обществените мрежи се обърнаха и към Ким Кардашиян  Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel „ Kim “ Kardashian) е американска риалити, която разгласява своя фотография с надпис: " Отивам да намеря Кейт ".

И до момента в който някои известни персони, които са образец на подражателство за подрастващото потомство, се майтапят с принцесата, то водачи обществено сервираха своите благопожелания.

Сред тях бяха английският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир,, който прикани за усамотение на принцесата, с цел да може тя да се фокусира върху здравето си; президентът на Съединени американски щати Джо Байдън; президентът на Франция и министър-председателят на Канада,, който пожела " бързо възобновяване " от името на всички свои сънародници. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР