Преди празниците си говорихме с приятели как ще ме изключат

...
Преди празниците си говорихме с приятели как ще ме изключат
Коментари Харесай

Изключеният Кирил Добрев се закани на Нинова: Ще изпратя и този лидер на БСП

Преди празниците си говорихме с другари по какъв начин ще ме изключат на затворено съвещание. Познах, само че не знаех, че е се случи по Коледа. Но по този начин се случва когато демокрацията умира вътре в партията - изключват сериозните съперници. Това съобщи пред " Лице в лице " по бТВ изключеният преди дни от Българска социалистическа партия Кирил Добрев и съпостави изключването си с това на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Една 120-годишна партия беше превърната в " златен пръст ", сподели още той.

Да, присъствах на митинга пред " Позитано ", само че там бяха и още 400 души. Едва ли толкоз престижи ще се вържат на " един Киро "

Гонят ме за това, че желая свободата на словото. 99.9% съм сигурен, че Конгреса на Българска социалистическа партия ще остави Нинова на позицията ѝ, ще има и втори мандат. Докато паднем с 4%-бариера ще останем в този темп, сподели Добрев и добави:

Ако бях непосредствен до ГЕРБ, щяхме ли да им изкъртим зъбите, като им вземем няколко области на локалните избори и да позволи Радев да стане президент два пъти?

Още във връзка дали има връзки с ГЕРБ, Добрев сподели, че в никакъв случай той или някой негов непосредствен са се занимавали с публични поръчки.

Другарката Нинова се опита да бойкотира втората победа на Радев, само че някой направи бърз байпас, разяснява някогашният народен представител от Българска социалистическа партия.

От десетки хиляди социалисти, те сложиха някогашен водач на младежи Съюз на демократичните сили и провалил се седесар за шеф на кабинета си, разяснява той.

Кирил Добрев щял да пали свещички, тъй като Българска социалистическа партия минава през сърцето, не през портфейла.

Ще изпратя и този водач на Българска социалистическа партия, закани се социалистът: Това не е партията на Корнелия Нинова!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР