Преди повече от месец Европейският център за транспортни политики (ЕЦТП)

...
Преди повече от месец Европейският център за транспортни политики (ЕЦТП)
Коментари Харесай

Нов тежък инцидент на Северната тангента до село Мрамор

 Преди повече от месец Европейският център за транспортни политики (ЕЦТП) сигнализира всички институции за рисковото положение на Северната дъга на София в региона на село Мрамор. Ето какво оповестиха за Varna24.bg от центъра:

Направената от нас ревизия бе по отношение на подадените голям брой сигнали за безобразното положение на мястото и поради огромния брой произшествия.

В отчета, който специалистите на ЕЦТП изготвиха, са приложени и сателитни фотоси, които ясно показват динамичността в границите на три дни, т.е. по какъв начин за този къс интервал инфраструктурата продължава да се поврежда вселдствие на настъпващите пътни произшествия. 

Освен това в отчета сме изготвили ограничения и оферти за справяне с казуса и понижаване на пътно-транспортния травматизъм.

До момента обаче няма институция, която да е взела отношение по казуса и да се е намесила за възстановяване на обстановката посредством съответни решения и действителни на практика дейности.

Настояваме за оставката на шефа на дирекция " Пътна сигурност и обмисляне на дейностите по РПМ " в АПИ заради това, че с дейностите и бездействията си е спомогнал за това случаите да не престават да се случват.

Надяваме се също, че след следващия случай виновните институции незабавно ще извърнат внимание на казуса, грозящ ежеминутно живота и здравето на пътуващите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР