Преди повече от година разбрахме, че Райън Рейнолдс и Уил

...
Преди повече от година разбрахме, че Райън Рейнолдс и Уил
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс и Уил Фарел ще ни разкажат Коледна песен по различен начин

Преди повече от година разбрахме, че Райън Рейнолдс и Уил Фарел ще се опитат да основат една съвременна и занимателна интерпретация на " Коледна ария ".

Нещо, за което с две ръце гласувахме " за ", просто тъй като бяхме сигурни, че хуморът на двамата ще сътвори един лек и занимателен коледен филм. Е, към този момент има и филмов откъс, който ни потапя в коледната атмосфера и ни щрихова какво да чакаме от кино лентата.

Уил Фарел ще влезе в ролята на Духа на Коледа, който всяка година по Бъдни вечер избира по един неприятен човек, който да бъде изменен към положително посредством визитата на три духа. Е, тази година обаче избира много несъответствуващ човек - Клинт Бригс (Рейнолдс), който може и да е корпоративен изпълнителен шеф, само че не се счита за чак толкоз неприятен човек.

Е, Духът на Коледа не се отхвърля елементарно и следва същинска върволяк от завършения. И в последна сметка самият Дух на Коледа ще се окаже в позицията да премисля предишното, сегашното и бъдещето си. Обещанията са, че класическата коледна история ще ни бъде показана по един нов и по-различен метод.

Освен хумора на кг, ще има много танци, песни и хореография, а в една от другите по-значими функции ще забележим и Октавия Спенсър. Spirited ще бъде пуснат в зибрани кина в Съединени американски щати на 11 ноември, а в Apple TV+ ще бъде разполагаем от 18 ноември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР