Преди повече от година Илон Мъск намекна, че Tesla работи

...
Преди повече от година Илон Мъск намекна, че Tesla работи
Коментари Харесай

Tesla и какво носи новият “къмпинг режим”

Преди повече от година Илон Мъск загатна, че Tesla работи върху специфичен " къмпинг режим ", който ще разреши на притежателите на коли на марката да се възползват от големите батерии в колите си по нов метод.

От скоро този режим е към този момент факт, откакто се появи в " коледния пакет " от софтуерни усъвършенствания, пуснат единствено преди няколко дни.

Специалният " къмпинг режим " контролира разпределението на заряда в акумулаторите, тъй че да могат да служат като източник на сила, когато сме откъснати от мрежата.

Идеята е, че с него колите ще могат да поддържат работещ климатик, осветяване и мултимедия за по-дълъг интервал от време, без това да източва батериите.

Трудно е да си представим, че можем да използваме седаните Model S и Model 3 като базови станции за къмпингуване в дивото, само че пък от Electrek споделят, че в Model S можем да сместим дребен матрак и да го превърнем в мини-кемпер.

Най-вероятно новият режим ще откри най-голямо приложение измежду притежателите на Cybertruck.

При представянето на пикапа Илон Мъск даде обещание, че скоро ще бъде разгласен " кемпер пакет ", с който Cybertruck фактически ще може да служи като дребен и супер пристъпен кемпер. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР