Преди повече от 20 години братя Коен представят пред света

...
Преди повече от 20 години братя Коен представят пред света
Коментари Харесай

Класиката на братя Коен „Големият Лебовски” се завръща?

Преди повече от 20 години братя Коен показват пред света кино лентата си „ Големият Лебовски ”. Продукцията след това се трансформира в паметна класика, а изпълнителят на основната роля Джеф Бриджис вечно ще бъде запомнен като Пича.
 

Can’t be living in the past, man. Stay tuned.
— Jeff Bridges (@TheJeffBridges)

Сега, над две десетилетия по-късно, артистът вдъхва вяра на почитателите, че може да се завърне като знаковия си персонаж в продължение на кино лентата, оповестяват ДПА и в. „ Дейли експрес ”.
 

Какво дава съображение на феновете на паметния филм и персонаж да се надяват ? Отговорът е - появяването на 69-годишния Джеф Бриджис в облика на Пича в 15-секунден тийзър . Актьорът не приказва, единствено снижава леко слънчевите си очила и се подсмихва, преди да се отдръпне от камерата.
 

È pronta la terza ristampa de “The Big Lebowski Art Collection ”.
Prima pubblicazione delle Edizioni del Frisco con 68 grafiche ispirate al film.
ITA/ENG, 152pag.
SHOP:
— Edizioni del Frisco (@EdizioniFrisco)

Краткият клип на дава никаква тенденция, с изключение на датата 3 февруари, когато ще се играе финалът на Супербоул. Едва тогава почитателите ще схванат дали Джеф Бриджис просто популяризира нещо , дегизиран като Пича, или се задава продължение на паметния филм „ Големият Лебовски ” .
 
Феновете се надяват на сходна новина от октомври предходната година, когато Бриджис и други звезди на продукцията се събраха във връзка 20-годишнината от излизането й на екран.-->
 

Werbung beim Super Bowl: Jeff Bridges zeigt sich als „ Dude “ aus „ The Big Lebowski “
— Stuttgarter Zeitung (@StZ_NEWS)

 
В. „ Дейли експрес ” обаче напомня, че братя Коен не обичат да снимат продължения на филмите си, както и че през 2013 година кинодейците са били безапелационни, че няма да има „ Големият Лебовски 2 ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР