Преди посещението на турския президент Реджеп Ердоган в Босна и

...
Преди посещението на турския президент Реджеп Ердоган в Босна и
Коментари Харесай

По тревога заради атентат срещу Ердоган

Преди визитата на турския президент Реджеп Ердоган в Босна и Херцеговина чиновници на босненската гранична полиция са арестували на летището в Сараево трима турци с подправени паспорти, съобщи Танюг, базирайки се на босненските медии.

Полицията заяви, че в събота в аероплан от Дубай трима турски жители се пробвали да влязат в Босна и Херцеговина с подправени документи за идентичност. Един от подправените паспорти бил търсен от Интерпол.

Неизправните документи са конфискувани, а турските жители, които поискали леговище, са предадени на службата за работа с чужденци.



Турските медии оповестиха по-рано, че е получен сигнал за вероятен атентат против Ердоган по време на визитата му в Босна и Херцеговина.

Протоколът на визитата на турския президент беше ненадейно изменен, като в неделя отпаднаха разходката му из Башчаршия и специфична вечеря в Сараево.



Ердоган сподели, че турската разследваща работа Разузнавателна служба на Турция го е уведомила за получени сигнали за подготвяно нападение против него, само че съобщи: "Никакви закани няма да ни накарат да се откажем от пътя ни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР