Преди посещението на руския президент Владимир Путин в Пекин, заместник-председателят

...
Преди посещението на руския президент Владимир Путин в Пекин, заместник-председателят
Коментари Харесай

Александър Бабаков: Търговско-икономическите връзки и културният обмен между Русия и Китай се засилват непрекъснато

Преди визитата на съветския президент Владимир Путин в Пекин, заместник-председателят на съветската Държавна дума Александър Бабаков даде изявление за Китайската медийна група. Той съобщи, че през предходната година комерсиалният продан сред двете страни се ускорява доста, като общият размер е достигнал 200 милиарда $. Икономическото съдействие също продължава да се форсира. Развива се сполучливо и културният продан сред Китай и Русия.

Бабаков прибавя още, че президентът Путин и ръководителят Си Дзинпин неведнъж са изразявали ясно своята поддръжка за развиването на мултилатерализма в света. Все повече страни осъзнават, че механизмът за съдействие на БРИКС е ориентиран към взаимно съдействие и общо развиване, а не за битка и опълчване на трети страни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52511 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед50801Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед71223Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед29679Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20476Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78191„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР