Преди почти две десетилетия 150 000 гумени патета бяха пуснати

...
Преди почти две десетилетия 150 000 гумени патета бяха пуснати
Коментари Харесай

Гумено пате, изгубено в морето в продължение на 18 години, намерено на 423 мили от произхода си в Дъблин

Преди съвсем две десетилетия 150 000 гумени патета бяха пуснати на независимост от Дъблин в опит да се счупи върхът за най-голямото съревнование с пластмасови патици в света. Но проектите – и патиците – се провалиха и една от тези плаващи играчки преди малко беше открита на стотици километри.

13-годишният Филип Милър откри една от патиците от надпреварата за международен връх по патици през 2006 година на шотландския остров Стронсей – на 423 благи от мястото, където беше пусната на моста Милениум в Дъблин, заяви сътрудникът на CBS News, BBC. Снимките демонстрират, че макар годините в морето, патицата към момента е в относително положително положение, към момента има блестящо оранжев клюн, тъмни очи и информация за надпреварата, отпечатана начело.

Според ирландската новинарска работа RTÉ News and Current Affairs опитът за слагане на Световен връх на Гинес от 2006 година се е провалил, макар че е съумял да събере средства за болничното заведение на Дева Мария за заболели деца Крамлин. Патиците трябваше да пътуват на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР