Преди по-малко от седмица Дениз Ричардс обяви, че може да

...
Преди по-малко от седмица Дениз Ричардс обяви, че може да
Коментари Харесай

Дениз Ричардс се присъедини към OnlyFans

Преди по-малко от седмица Дениз Ричардс разгласи, че може да си направи акаунт в уеб страницата за възрастни OnlyFans, откакто щерка ѝ Сами Шийн се причисли към платформата .

Сега стана ясно, че актрисата към този момент има регистрация в OnlyFans.

Звездата разгласи в Instagram, че е последвала стъпките на 18-годишната си щерка Сами. Тя заяви това с видео в Instagram, на което се вижда тя, облечена в бяла рокля, вървейки по плажа.

Присъединяването ѝ към платформата се случва единствено дни, откакто 51-годишната актриса съобщи ясно поддръжката си към Сами в Instagram, откакто татко ѝ - Чарли Шийн - сподели неодобрението си .

Ричардс загатна, че е допустимо да се причисли към уеб страницата, откакто съобщи, че се гордее със способността на щерка си да си обезпечава доходи сама.

"Много отрицателни мнения в обществените мрежи през миналата седмица. Трябва да кажа, че ми се желае да имах увереността, която има моята 18-годишна щерка . И също по този начин не мога да съдя нейния избор. И да може да пренебрегва негативността на нейната възраст? Отне ми доста години и към момента от време на време се боря с отрицателното. Възхитена съм от способността ѝ да може да заглушава шума. Защото той може да те унищожи. Толкова ли е неприятно да си осигуряваш доходи? Съжалявам, само че... в случай че мога да получа пари и на моята възраст? Да ме видиш по бикини?!? Може би би трябвало да отворя собствен личен акаунт. "

Малко след тази обява в Instagram актрисата разгласява своя фотография по бански .

Над 4000 индивида към този момент следват Сами Шийн в OnlyFans. Те заплащат по $19,99 на месец, с цел да видят нейното наличие. Тя е качила пет изявления до момента. Ричардс изисква $25 на месец и до момента е качила една обява.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР