Преди по-малко от месец Samsung публикува рекламен клип, показващ живота

...
Преди по-малко от месец Samsung публикува рекламен клип, показващ живота
Коментари Харесай

Motorola красиво се присмя на Samsung с рекламата на новия си смартфон

Преди по-малко от месец Samsung разгласява рекламен клип, показващ живота на почитател на Apple, който цели пет години се редил на опашка, с цел да закупи следващия флагман, само че през 2018 година трансформирал решението си (пораснал) и си купил Galaxy Note 8. При това, когато се разходил в града в дни на продажбите на iPhone X, се учудил на постъпката на същински почитател на Apple, който си направил прическа, имитираща горния черен отстъп на iPhone X.

Apple не реагира на това, само че вместо нея в този момент се изяви канадската Motorola, която към този момент от година принадлежи на китайската корпорация Lenovo.



Motorola разгласява клип, със своя нов смарт телефон Moto Z2 Play с мото: “На нас ни хареса вашата реклама Samsung Mobile USA, само че сте не запомнили да покажете, по какъв начин приключва тази история”.



Според новата реклама, същият човек, към този момент собственик на Samsung Galaxy Note 8, отива на посетители на своята другарка, с цел да се похвали с новия смарт телефон. Тя го гледа иронично и изважда Motorola Moto Z2 Play, включва към него спомагателен модул с проектор и демонстрира видео на стената.



Идеята е, че видеото е трябвало да се гледа на 6,3-инчовия безрамков екран на Samsung Galaxy Note 8, само че Moto Z2 Play може да прожектира клипа на стената с доста по-голям размер.

По този метод Motorola красиво се присмя на Samsung, предлагайки продължение на неговия клип.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР