Преди по-малко от час Людмил Христов встъпи официално като заместник

...
Преди по-малко от час Людмил Христов встъпи официално като заместник
Коментари Харесай

Синан Хебибов: Удовлетворен съм от постигнатото като заместник областен управител на Русе

Преди по-малко от час Людмил Христов встъпи публично като заместител регионален шеф на област Русе.

Припомняме, че според решение на Министерски съвет от предходната година Областна администрация – Русе остана с едни заместител регионален шеф. Досегашните заместител регионални шефове доктор Стефка Караколева и Синан Хебибов бяха освободени със заповед на премиера Кирил Петков.

„ Удовлетворен съм от постигнатото като заместител регионален шеф на Русе. Още, когато поех тази отговорност знаех, че ще жертвам доста от персоналното си време и опцията да бъда със фамилията си, само че все пак съм щастлив. Радостен съм, тъй като знам, че бях част от един развой на смяна – смяна на немислимото, на изгражданата с години действителност, която обаче се оказа не толкоз приятна за обществото. Може би бях укрилен и от силата на хората по улиците и площадите, които надигнаха глава и не се устрашиха да изложат позицията си, от мощното гражданско общество, което видях. Сигурен съм, че подобен порив не може да бъде сподавен и смяната, на която положихме основите, в скоро време ще се трансформира в действителност. Горд съм, тъй като имах куража да изляза безусловно против статуквото и зад тила си да имам доверието и решителността на едно извънредно мощно държавно управление, което сложи нови хоризонти пред всеки управленец. Макар и в длъжностен кабинет, работих с възторг и предпочитание. Не пестих от силата си и в никакъв случай няма да го направя, когато става дума за бъдещето на Русе и района. Уверен съм в личните си знания и професионализъм и съм признателен на хората, които ми гласоподаваха доверие. По време на мандата си разбрах в действителност какъв брой значимо е привидно тази лесна за изявление, само че извънредно комплицирана за осъществяване думичка – доверие. Никога няма да предам хората, които повярваха в мен. Продължавам напред уверен в силата на справедливостта и вярата в правилата на демокрацията. Вярвам, че българското общество не би си разрешило повече да подложи на тествания демокрацията. До нови срещи, Русе “, сподели заместител регионалният шеф Синан Хебибов при разделянето си с екипа на Областна администрация – Русе.

От своя страна доктор Караколева също изрази удовлетвореността си от работата с екипа на институцията и показа, че постоянно би подкрепила развиването на администрацията.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР