Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа

...
Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа
Коментари Харесай

Румен Радев: Борисов се скри под тогата на ректора

Преди пет години Борисов се скри под полата на госпожа Цачева, в този момент се крие под тогата на ректора.

Така президентът и претендент за втори мандат Румен Радев разяснява кандидатурата на ректора на СУ „ Св. Климент Охридски “ Анастас Герджиков за държавен глава.

Герджиков ще бъде повдигнат от Инициативен комитет. Вчера излезе информация, че кандидатурата му ще бъде подкрепена от партията на Борисов, само че от там към момента не са удостоверили публично това желание.

Днес ректорът на СУ съобщи, че предходната седмица е схванал, че от ГЕРБ са подготвени да го поддържат.

Преди дни Румен Радев „ хвърли ръкавицата “ към водача на ГЕРБ Бойко Борисов и го прикани да се изправи персонално против него в кандидатпрезидентската конкуренция.

Коментарът си президентът Румен Радев направи при визитата на Специализираната болница за рехабилитация на деца " Св. София ", която получи подаяние от благотворителната самодейност " Българската Коледа " – уред от най-ново потомство за робот-асистирана локомоторна терапия.

Апаратът Локомат предлага повече благоприятни условия за рехабилитация на пациенти и в по-тежко положение, с помощта на модерни технологии за оживление, посредством противоположна връзка. Съчетано е с потребление на виртуална действителност, което усилва мотивацията и присъединяване на пациента.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР