Преди пет години австралийката Джъстин Уитчич решава да промени живота

...
Преди пет години австралийката Джъстин Уитчич решава да промени живота
Коментари Харесай

На 40 години лекарите й казаха, че може да умре и тя промени живота си /снимки/

Преди пет години австралийката Джъстин Уитчич взема решение да промени живота си. На 40-годишна възраст Уитчич, която е майка на две деца, се снабдява с няколко нездравословни навика, които, по думите й, едвам не са коствали живота й.
Джъстин се пристрастила към алкохола, а хранителният й режим бил извънредно вреден. „ Качих доста килограми, тъй като в началото гладувах, а по-късно преяждах, движех се доста малко и пиех доста алкохол”, споделя австралийката.
Един ден се почувствала толкоз зле, че се наложило да потърси помощ в болница. Прогнозите на лекарите били толкоз стряскащи и Джъстин се тормозила, че с тези темпове напълно скоро децата й ще останат без майка.
Това бил и повратният миг в живота й. „ Не можех да се управлявам, само че когато влязох в болничното заведение, лекарите ми споделиха, че в случай че не преставам в същия дух, скоро няма да съм измежду живите”, споделя още тя.
Тогава 40-годишната майка се взела в ръце и решила да обърне съществено внимание на здравето си. За половин година съумяла да смъкна 24 кг., достигайки до 46 кг. За да поддържа килограмите си, тя сменила метода си на хранене и почнала да върви на фитнес. Пет пъти седмично австралийката се занимавала с кардио и силови извършения. Тренировките й се отразили толкоз добре, че напълно скоро тя се сдобила със забележителна фигура.
„ Цялата работа е да се грижиш за себе си. Старая се да дремя по седем-осем часа дневно, да пия по няколко литра вода и да хапвам доста зеленчуци”, споделя Джъстин.
Пет години по-късно заема трето място в състезанието „ Мис бикини Австралия”.
Сега Уитчич е личен фитнес треньор, модел на бикини, занимава се с писане. И поучава всички дами деликатно да наблюдават здравословното си положение, с цел да не повторят грешката й.
„ Сега съм доста по-уверена в себе си, здрава, щастлива и уравновесена. И доста желая и другите да схванат какъв брой доста прерогативи имат здравословният живот и спорта”, споделя тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР