Преди осем години ви дадох дума, че няма да давам

...
Преди осем години ви дадох дума, че няма да давам
Коментари Харесай

Тодор Алексиев се обърна към жителите на община Хайредин

Преди осем години ви дадох дума, че няма да давам празни обещания. Спазих този ангажимент към вас и през днешния ден, единствено за два управнически мандата, община Хайредин, закупи изцяло нов образ. Промените към по-добро сe виждат на всички места.
Моето обвързване, и това на екипа ми, беше да изградим по-благоприятна среда за живот на жителите. Успяхме, само че ни чака още доста работа!
Цял живот съм прекарал в община Хайредин и знам, че за човек се съди по делата му! Познавам всеки един от вас, вашите проблеми. Старал съм се да оказвам помощ на всеки и не се тормозя да ви виждам в очите.
В нашата община познавам всяка една околност и кътче. Във всяко едно село, на всяка една улица зная какво би трябвало да се прави и извърши.
Сигурен съм, че и вие знаете, че в случай че още веднъж ми гласувате доверие, аз още веднъж ще бъда кмет на всички!
Гласувайте мъдро на 27 октомври, с мисъл за себе си, за своето положително. Дайте доверието си на този, който ви поддържа и работи за вас.
Доказах, че мога! Сега желая още веднъж вашето доверие, с цел да продължим дружно напред, с цел да продължим да градим община Хайредин!
Гласувайте за Тодор Алексиев за кмет на община Хайредин с № 68 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР