Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев.

...
Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев.
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Убитият мъж се казва Пейо Пеев. Името на съпругата е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас)

Преди към шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев. Още до момента в който беше бременна, Габриела и майка й решиха, че Пейо Пеев не е заслужен да бъде татко на детето им, защото не бил задоволително състоятелен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и посланик (момчето съгласно тях беше „ елементарен инженер “). Габриела даже роди скрито и дълго време не искаше да признае бащинството на Пейо Пеев.

 ЕКСКЛУЗИВНО! Убитият мъж се споделя Пейо Пеев. Името на брачната половинка е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас)

През септември предходната година Габриела забременя за повторно от някакъв млад народен представител от Продължаваме Промяната в Бургас. По незнайни за мен аргументи, Габриела не смяташе и този татко на второто си дете за задоволително перспективен. Тогава тя и майка й Красимира Трифонова започнаха да заплашват и изнудват Пейо Пеев да подписа брак с Габриела и да признае непознатото момченце за свое. Странното е, че Габриела и Пейо в никакъв случай не заживяват дружно. Не са живели дружно, до момента в който са имали едно дете. Не са живели дружно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този интервал за Пейо и със закани го е предиздвикала да признае непознатото дете.

 ЕКСКЛУЗИВНО! Убитият мъж се споделя Пейо Пеев. Името на брачната половинка е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас) - Снимка 2

Пейо Пеев и депутатът от Продължаваме Промяна започнаха каузи против майката Габриела Славова за машинация за бащинство и душевен тормоз. До колкото ми е известно, делата шяха да се развият идната седмица.

 ЕКСКЛУЗИВНО! Убитият мъж се споделя Пейо Пеев. Името на брачната половинка е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас) - Снимка 3

Пейо Пеев беше погубен (удушен и запален) от брачната половинка си Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова този петък.

Източник: crimesbg.com

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР