Преди около седмица Теа Минкова и Наум Шопов обявиха, че

...
Преди около седмица Теа Минкова и Наум Шопов обявиха, че
Коментари Харесай

Въпреки силикона Теа ще кърми бебето на Наум Шопов

Преди към седмица Теа Минкова и Наум Шопов оповестиха, че ще стават родители. Теа е изцяло безапелационна, че ще се отдаде на всяка значима част от майчинството, в това число и на кърменето, без значение че преди месеци доста изду пазвата с импланти. Запитаната дали силиконът няма да пречи на кърменето, Теа отхвърли тази опция.

Това ще е първо дете за влюбената двойка, което проличава по изключителното внимание към всички въпроси, свързани с бременността, че е изцяло планувано и мечтано. След като оповестиха положителната новина, че чакат правоприемник, двамата не стопират да търсят препоръки по отношение на тематики, свързани с бременността. Теа си върза червен конец срещу уроки.

View this post on Instagram
A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on Jul 2, 2019 at 11:22am PDT

Под една от фотосите си тя се интересува би трябвало ли да се влиза в басейни по време на бременността. Актрисата Ралица Паскалева й написа, че не би трябвало. Тя разкри, че е хубаво през този интервал да се плува, само че не и в публични басейни.

Теа разкри, че схваща, че е бременна откакто виното стартира да не й се нрави на усета. Отделно е придобила нови хранителни привички, като към този момент харесва наденица. Въпреки че е в петия месец, хубавицата продължава да тренира уравновесено, а коремчето едвам й проличава. Само преди ден тя отбрани дипломната си работа, както и взе изпитите си за втори магистър.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР