Преди около седмица съобщихме за немалък брой потребители на Samsung,

...
Преди около седмица съобщихме за немалък брой потребители на Samsung,
Коментари Харесай

Телефоните на Samsung скоро ще станат по-бързи

Преди към седмица съобщихме за значителен брой консуматори на Samsung, които означават, че продуктивността на смарт телефоните им доста пада, когато започват някоя игра.
 Samsung, Games Optimization Service и за какво се забавя продуктивността на новите смарт телефони на марката
Забавя ли Samsung процесорите на новите си телефони

Интересно откритие

Оказа се, че системата Game Optimization Service фрапантно смъква продуктивността на процесора и графичния чип, като след това Samsung удостовери, че явлението фактически е реалност.

Макар и казусът да не е явен за всички консуматори, корейският производител много бързо предприе ограничения, с цел да го поправи.
 Снимка 562851

Тази седмица SamMobile заяви, че компанията към този момент пуска софтуерен ъпдейт за новите си Galaxy S22 модели в Южна Корея, с който рестриктивните мерки в продуктивността към този момент не би трябвало да са проблем.

Засега не знаем по кое време тъкмо ще бъде разгласен ъпдейт и за останалите наранени модели, измежду които са даже по-стари устройства като Galaxy S10 да вземем за пример, както и по кое време можем да чакаме сходен ъпдейт в България.

Впечатляваща е скоростта, с която Samsung реагира на зародилия се проблем, и е разумно да предположим, че компанията е научила много от образеца на Apple.
 Снимка 562853

Припомняме, че през 2016 година бе открито, че Apple умишлено забавя процесорите на смарт телефоните си, с цел да удължи живота на батериите в тях, само че по този метод принуждаваше милиони консуматори да си купят нов телефон.
 Samsung Galaxy S22 Ultra и какво предлага новият смарт телефон
Samsung Galaxy S22 Ultra - най-хубавото от Galaxy S и Note в един телефон

S Pen още веднъж е тук

Тогава компанията от Купертино бе въвлечена в десетки правни каузи, до момента в който за момента Samsung съумява да зачеркне казуса с открита връзка и бърза интервенция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР