Преди около седмица къмпинг „Каваци“ бе атакуван от въоръжени гардове,

...
Преди около седмица къмпинг „Каваци“ бе атакуван от въоръжени гардове,
Коментари Харесай

Банева спретна грозен цирк в ефир заради къмпинг „Каваци“

Преди към седмица къмпинг „ Каваци “ бе нападнат от въоръжени гардове, а за броени минути там дойдоха четири патрулни автомобила. От къмпинга бяха разкарани Евгения и Николай Баневи.

Още тогава Според Димитър Спасов – Каратиста, реагирал на сигнал за нарушение на публичния ред, защото имал контракт за защита със притежателя на мястото.

Днес тематиката е все по този начин настояща. За да се разнищи случилото се в утринния блок на Нова телевизия бяха поканени Евгения Банева и юристът й, както и бранителят на Каратиста - Евгений Мосинов.



Те трябваше да дискутират тематиката, само че Г-жа Банева спретна същински цирк в ефира. Вместо да се води естествен разговор тя непрекъснато прекъсваше юриста на Спасов. Мосинов не един път я помоля да се държи като дама, да не го прекъсва, само че апелите му останаха нечути. „ Аз съм джентълмен. Слушам ви и след това ви изяснявам, а вие… “, не се сдържа Мосинов.


Заради непрекъснатото „ пречкане “ в ефира на Г-жа Банева по този начин и не стана ясно каква тъкмо е версията й за случилото се на къмпинга.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР