Преди около половин година разбрахме, че нашият любимец Педро Паскал

...
Преди около половин година разбрахме, че нашият любимец Педро Паскал
Коментари Харесай

Първи поглед към The Mandalorian с Педро Паскал

Преди към половин година разбрахме, че нашият любим Педро Паскал ще вземе основната роля в подготвяния сериал The Mandalorian , който е част от вселената на " Междузвездни войни ".

Педро Паскал ще взе участие в нов сериал за " Междузвездни войни "

По време на специфичен панел в Чикаго Джон Фавро, който е сценарист и продуцент, разкри и първи фотоси на героите от сериала.

Публикация, споделена от Star Wars (@starwars) на Апр 14, 2019 в 10:04 PDT

Педро Паскал пък показа, че героят му е мистериозен сретелец, който обикаля галактиката. Актьорът не беше доста обстоен откъм информация, само че пък добави, че персонажът му е със подозрителен морал. Той също по този начин загатна, че ще забележим много подиуми с привкус на уестърн и самурайски борби.

Действията в The Mandalorian е ще се развиват след " Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите " (1983 г.). Очакваме първи филмов откъс, който да ни потопи в атмосферата, и предусещаме, че Disney няма да се бавят доста с него, тъй като премиерата на The Mandalorian е на 12 ноември в Disney+ , когато започва стрийминг платформата.
 Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” е към този момент тук
Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ” е към този момент тук

Последният филм от сагата ще излезе преди Коледа

Първият епизод е режисиран от Джон Фавро , а останалите са поделени сред Брайс Далас Хауърд, Тайка Уайтити и Дебора Чоу .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР