Преди около месец Марая Кери обяви на своите фенове, че

...
Преди около месец Марая Кери обяви на своите фенове, че
Коментари Харесай

Марая Кери и колко обича да похапва от McDonald's

Преди към месец Марая Кери разгласи на своите почитатели, че ѝ следва бъдещо съдействие с американскара компания за бързо хранене McDonald`s.

Вчера, 6 декември, McDonald`s пуснаха и първата си реклама с Марая Кери, от която излиза наяве, че в заведенията за бързо хранене към този момент може да бъде намерено особено меню, кръстено на певицата - Mariah Menu.

Освен това от 13 до 24 декември, меню Марая е гратис за всички почитатели на бургерите, които изтеглят приложението на McDonald " s и създадат покупка на стойност най-малко един $. От веригата за бързо хранене дават обещание още доста изненади и награди, които са подготвили.

" Точно като доста от моите почитатели, имам толкоз невероятни мемоари с McDonald`s през годините ", споделя Марая Кери в изказване, като добавя, че за нея е било същинско наслаждение да работи по този план.

На нас персонално рекламата ни се коства малко смешна, само че явно подхожда на множеството фенове на певицата, които в мнения под видеото изричат възхищението си към нея и споделят, че в този момент имат още една причина да обичат McDonald`s.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР