Преди около месец казахме, че ще реновираме тази прекрасна част

...
Преди около месец казахме, че ще реновираме тази прекрасна част
Коментари Харесай

Тодор Попов: Добрата физическа среда е резултат от ежедневни...

" Преди към месец казахме, че ще реновираме тази прелестна част от града ни, тъй като хората от квартала го заслужават. И към този момент съм благополучен, че в днешния ден е реалност. Вече имаме реновирана градинка, територия, която може да се употребява от децата, зона за спорт и занимания. Но най-вече се веселя, че имаме още една атракция, която съм сигурен, че ще стане обичана за децата - къщата на Баба Яга ", показа кметът Тодор Попов при откриването на реновирания парк при някогашната болница " Ескулап ".



" Искам особено да благодаря на семейство Бажлекови, защото те са създателите и главните реализатори на тази красива къща. Всички сме израсли с приказките за Баба Яга и смятам, че тази задявка ще бъде приятна за всички. Така че благодаря ви за положителната концепция и за чудесното осъществяване! В навечерието на пролетта тази забавна и красива облага за нашите млади съграждани е превъзходен мотив за наслада ", сподели още Тодор Попов.



Той насочи специфични благодарности и към управлението и чиновниците на БМ " Пазари " ЖИЛФОНД, които осъществиха и този план. " На пръв взор хората одобряват, че всичко това става от единствено себе си, неприятното се не помни. Всъщност зад това стои трудът на доста хора и то ежедневният труд. Всеки един подробност, всяка една скамейка, всяко едно кошче, окастрено дърво, осветлението, изобщо всичко това е огледано и прецизирано. Нищо не се случва инцидентно. Затова съм признателен и горделив, че такива хора са част от моя екип дружно с всички чиновници. Видимата част, това, което виждат нашите съграждани е физическата среда - дали е чисто, подредено, дали има пейки, кошчета, дали е ярко, уютно, дали има спортни площадки, детски площадки. Дали те се поддържат както би трябвало. Това са хората, които както е съвременно в този момент да се споделя, са на първа линия в битката градът да наподобява добре всеки ден ", посочи кметът на Пазарджик.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР