Преди около месец известният готвач и победител в популярното кулинарно

...
Преди около месец известният готвач и победител в популярното кулинарно
Коментари Харесай

Победителят в „Хелс Китчън“ похарчи наградата за апартамент в Перник, ожени се и чака бебе

Преди към месец известният готвач и победител в известното кулинарно предаване " Хелс Китчън " Станислав Иванов направи още една огромна стъпка в своя живот. Той освен се ожени за половинката си Божидара, а и в този момент закупи техния фамилен апартамент в живописния град Перник. За Станислав този апартамент е неговият " дом фантазия ". Имотът е платен с парите от премията.



Собственоръчно определен и ремонтиран от готвача, апартаментът се намира на безшумно и умерено местонахождение покрай природата. Това място съставлява оазис на мира, което евентуално ще способства за новото начало в живота на младоженците.

Интересното е, че Станислав не скри своите проекти за бъдещето. Той показа, че апартаментът включва и особено обзаведена детска стая, което накара почитателите да се запитат дали фамилията ще бъде готово за ново попълнение скоро. Този жест очевидно значи, че те се готвят за нови провокации и наслади в близкото бъдеще.

За кулинаря търсенето на верния парцел лиши дълго време и старания, само че най-сетне търсенето завърши и младото семейство откри своето гнездо. Апартаментът на Станислав ще се трансформира в кулинарен парадайс, защото готвачът има желание да оборудва огромния трапезарен хол в своята лична кухня, където да основава най-вкусните гозби и да събира фамилията си на обедни и вечерни трапези.

Със сигурност Станислав продължава да ни впечатлява освен със своите кулинарни изкуства, само че и с ангажираността си към фамилията и желанието да сътвори уют и топлота в своя " дом фантазия ". Всичките му фенове с неспокойствие чакат да видят какви кулинарни изкушения ще сътвори в своята нова кухня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР