Преди около месец, една снимка взриви социалните мрежи. Снимка, на

...
Преди около месец, една снимка взриви социалните мрежи. Снимка, на
Коментари Харесай

Ето какво се крие зад вирусната снимка на СЕЛЕНА И ХЕЙЛИ

Преди към месец, една фотография взриви обществените мрежи. Снимка, на която Селена Гомез и Хейли Бийбър театралничат гушнати на празненство. Тази фотография освен провокира доста мнения, само че и докара до мемета, гласящи:

“Ако Селена и Хейли могат, значи и ти можеш да си другарка с новата на някогашния! ”

Но се оказва, че в действителността нещата стоят по малко по-различен метод:

Селена Гомес реагира на онлайн лудостта към фотосите от предишния месец, на които се гушка с Хейли Бийбър по време на церемония вечерта на Музея на Академията.

Хейли е омъжена за някогашния другар на Селена - Джъстин Бийбър, което накара някои почитатели на Селена да ненавиждам безмилостно Хейли през последните няколко години. Въпреки това двете дами демонстрираха със фотосите си предишния месец, че самите те са в другарски връзки, каквото и да мислят феновете им.

Сега, в ново изявление за Vulture, Селена показа, че фотосите " не са огромна работа ", и прибавя: " Дори нямаме връзки ".

Фотографът Тирел Хамптън, който снима една от фотосите на Хейли и Селена по време на галавечерята, я разгласява в Инстаграм като написа: " поврат в сюжета ".
   View this post on Instagram

 

Хейли към този момент беше показала по-рано в подкаста " Call Her Daddy ", че връзките ѝ със Селена се базират " напълно на почитание ". По време на същото изявление тя изрично отхвърли, че Джъстин е изневерил на Селена с нея.

Селена и Джъстин бяха тийн гаджета, само че за финален път се разделиха през 2018 година, месеци преди той да подписа брак с Хейли. Съобщава се, че месец откакто Джъстин се дами за Хейли, Селена е претърпяла срив, обвързван с лупуса ѝ, и е постъпила за лекуване за психологичното си здраве.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР